Wednesday, April 20, 2011

Segmen Terjah Mereka Episod 7

Habis exam hadap blog. Teruskan operasi terjah followersku. 3 blog pilihanku untuk direview kali ini:

Blog seorang bakal guru (sama sepertiku). Mengandungi diari- diari harian dan pelbagai contest. Entrinya ringkas dan memang mudah untuk dibaca. Ape2 pun good luck untuk exam....u mana erk??

Bertemakan merah jambu. Ceria dan menawan. Entrinya ringkas dan banyak gambar-gambar menarik yang jarang kita tengok. 

Juga mengenai kisah kehidupan pemiliknya. Entrinya pendek dan semestinya amat mudah untuk dibaca. Aku sukakan gaya bahasaya. Sempoi dan selamba...
Sangat ringkas episod kali ini...seringkas blog-blog di atas juga. Sekadar pendapat aku. Mari terjah blog mereka. Senang dan mudah. 

p/s: Masih ramai juga yang bertanyakanku cara- cara nak join segmen ini..sila lihat sini.

6 comments:

name saye miza said...

huhu..terima kasih sebab review...
terharuu..awwww~

saya belajar kat upsi :)

PReDicToR said...

ohh..u r welcome

Muhamad Haiqal said...

uuuu beb , thanks sgt2 sebab review. . . keep n touch okeyy .. :)

PReDicToR said...

wokehhh!!!

miz jiha said...

terharunyaa .. tengs dear :)

PReDicToR said...

u r welcome...(^_~)