Thursday, April 14, 2011

HIJAUKAN BUMI KITA PHOTO CONTEST APRIL 2011

"Sebagai Seorang Duta kepada Kehijuan dan Kesuburan Bumi, hendaklah kita menjaga alam sekitar kita dengan bijaksana." - pesanan penaja
Syarat2nya:
1) Follow blog ini The Bladerz Duta Keamanan dan kesuburan sejagat [done]. 
2) Copy dan paste banner diatas sebagai tanda anda menyokong kempen pada kali ini [done].
3) Sertakan gambar-gambar anda yang menunjukkan anda melibatkan diri dalam kerja-kerja atau perilaku berkenaan seperti mengutip sampah dan sebagainya mengikut kreativiti anda [done]
Lokasi: Projek Taman Herbanium UKM.
4) Bilangan Gambar Unlimited, hanya satu gambar yang terbaik sahaja yang dipilih sebagai pemenang. Sila tinggalkan URL contest anda dalam ruangan comment [done].
5) Tag 5 orang lagi rakan lain untuk join contest ini [done].
6) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 April 2011 dan pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup.
pergi ke kedai membeli bunga,
bunga di beli cantik sekali,
alam sekitar perlu di jaga,
agar hidup sentiasa harmoni.

16 comments:

cek's said...

ok..thanks tag..nt nk join jugak..!

PReDicToR said...

u r welcome

NAZREE said...

Terima kasih kepada empunya blog yang sudi turut serta didalam contest saya ini..dan tahniah kepada anda kerana anda telah maju setapak kehadapan dalam usaha memulihara alam sekitar dan sekeliling anda (umur makin meingkat, so makin banyak cakap pulak)

PReDicToR said...

tau xpe...haahaha

Fadzmie Mohamad said...

Wah, sampai ruang komen pun ada pantun juga. Nice! :) Good luck ok! :D

Liza @ Adzriel AB said...

harap dapat buat isnin depan sbb ahad ni ada gotong royong. he..he..

faisal said...

wah bagus2 teruskan usaha..org lain tak nak buat tapi biar kita buat..jagalah alam kita..

http://faisalapardi.com/

kak ina kl said...

good luck..tak nak terjah auntie ker..kamu sama baya dengan dgn anak auntie no 2...dah kerja ker?

cik pulau said...

pheewitt..
mane gamba cik pulau takde pun neh..
hahaha...^^,

PReDicToR said...

fadzmie: mestilah...tgh belajar brmadah nei...

liza: ok...gd luck

PReDicToR said...

faisal: ye...mari sama2..

kak ina: eh yeke?? saya dah tua la...dh 20 tahun lbih huahua...

PReDicToR said...

cik pulau: xpe...bykkan gambar dlm video

NAZREE said...

yoyoyoyo...guys..apa tunggu lagi, dah takde masa nak bersembang dah.Jom angkat cangkul! bercucuk tanam jom. Bumi ditarah habis-habisan dek pembangunan yang sia-sia.<-- ini apa?

haha..anda semua dialu-alukan untuk turut serta~.nak join roger k~

PReDicToR said...

wahh sempat promote tu

alongxp said...

mmm...cam xsempat nk cari gamba utk contest nih...anyway...gud luck la ye...

PReDicToR said...

ok thanks...