Saturday, April 16, 2011

Segmen Terjah Mereka Episod 6

Selamat petang semua...lama sudah ku tidak menjengah ke sini. Untuk episod kali ini, 3 blog followersku yang terpilih untuk direview ialah:

Blog ini sangat menarik kukira. Bahasanya mudah dan aku sukakan cara penyampaiannya iaitu bermadah tapi tegas. Mungkin disebabkan pemiliknya menulis sesedap rasa dan sesedap hati. Entrinya ringkas tapi penuh erti.

2) FATIN AMEERA
Ceria dan romantis. Bertemakan turquoise dan pink, blog ini amat bersesuian dengan penceritaan yang dibawanya. Mengandungi kisah cinta, pengalaman hidup dan hal sekeliling yang sentiasa membuatkan kita tertarik untuk membacanya.

3) kisah.budak.name.mira.
Ringkas dan menarik. Gaya penyampaiannya membuatkan kita berfikir sendiri. Banyak bercerita mengenai hal sekeliling dan pemiliknya amat mengemari artis- artis yang berkualiti dari segi kerja dan perilaku. Blogger muda ini banyak menyertai contest, giveaway dan lucky draw anjuran blogger lain. Apa- apa pun good luck!!

Ini sahaja setakat ini, sekadar pandangan aku. Untuk review blog- blog followers yang lain, nantikan episod seterusnya. Dan untuk melihat episod- episod sebelum ini sila ke label Segmen Terjah Meraka.

p/s: mari terjah blog mereka ramai- ramai...berbaloi2!!

14 comments:

Republic Aku said...

terimakaseh kerana sudi terjah...ini dalam kapalterbang ke,nak bawa ke mana ni?

PReDicToR said...

bawa ke Australia...huahuahua

cik teynteyn said...

awak, thanks awak! hehehehe ..

kite touching lahh +___________+

PReDicToR said...

u r welcome....(^_~)

Syud Wada said...

alaaaa bestnye ! nak jugakkkk :DD tehee .

PReDicToR said...

ok..tunggu episod2 akan dtg ye...

Republic Aku said...

ok tak kesah pun...hehe

amirahjamal said...

thanks you so muchhhh ! mira hargai sgt sgt :) really love it :)

PReDicToR said...

@Republic aku : baik

@amirahjamal : u r welcome

NAZREE said...

agak-agak The Bladerz akan diterjah tak?hehe

PReDicToR said...

semua akan diterjah...cuma tunggu masenya...skrg nei busy cket nak exam

Mohamadazhan hjDesa said...

nak pergi terjah ni =)

Liza @ Adzriel AB said...

tak nak review blog akak ke..he..he.. nak gi terjah juga.

PReDicToR said...

tunggu episod2 akn dtg ye