Thursday, April 7, 2011

Segmen Terjah Mereka Episod 2

Kepada anda yang masih tidak tahu mengenai segmen ini. Segmen ini adalah sekadar main- main dan tiada motif yang tepat. Sekadar mahu berkongsi mengenai blog mereka yang sudi follow blogku yang tak seberapa ini.  Mereka hanya kupilih secara rawak. Sebagai rentetan kepada episod sebelumnya iaitu Episod 1
3 blog pilihanku hari ini ialah:
Berinformasi dan berilmu. Dimiliki oleh Zulfikar Hazri...seorang yang kukira memang sensitif dengan isu semasa. Sangat rajin update blog dan entrinya menarik perhatianku.

Ringkas, kelakar dan sempoi. Bahasanya mudah dan boleh buat orang tersenggih sendiri. Paling menarik..header dia uncang teh...perasan tak gambar atas tu. I like..

Ceria dan ringkas. Dimiliki oleh seorang coursemateku...ekin. Seorang jawaies girl...sama sepertiku..keturunan jawa Batu Pahat. Tapi tulisannya banyak berbahasa inggeris. Blog yang mudah difahami tetapi jarang diupdate...jeng2..

Mesti anda pelikkan kenapa aku tiba2 buat benda2 begini...saje..sebagai penghargaan di atas kesudian follow blogku.

p/s: so kepada sesiapa yang mahu direview juga...bolehlah follow blogku...insyaAllah aku akan cuba review semua blog...nantikan pada episod- episod seterusnya. Wish me luck for exam ye!!

8 comments:

melle amir said...

hih thanks. sebab aku paling suka minum air teh

Zulfikar Hazri said...

UUiiiYYYoohhh..whoaaaaa.. mcm tak percaya blog aku kene review la... terharunya... terima kasih yeee Tuan blog... :)

PReDicToR said...

melle: suka jugak...teh o ais limau satu!!

PReDicToR said...

zulfikar: saje2 je...u r welcome

Sunah Mohammad said...

wahhhh...bagus2!

PReDicToR said...

next time gliran k sunah lak ye

NouRa said...

kah kah kah!
mekaseh bebyk ye cik predictor..:)
jawaies girl tu y xtahan tuh!
muahahaaa:D

PReDicToR said...

hahhahaha...jawaies girl...we are..