Tuesday, April 12, 2011

Segmen Terjah Mereka Episod 4

Untuk episod kali ini, 3 blog followers yang terpilih ialah:

Hijau menawan. Seperti namanya blog ini memang sempoi. Mengandungi informasi agama, isu semasa dan hal berkaitan wanita. Gaya penyampaiannya mudah dan setiap entrinya ringkas dan bermakna. Ramai follower dia...

Bagi peminat fotografi, ini adalah contoh blog yang tepat untuk anda. Gambar- gambarnya mempunyai komposisi dan irama yang baik. Sangat cantik. Kiranya berbaloilah kalau ambil En Arjuna ini sebagai cameraman bagi sebarang event...agak-agak kalau gambar kahwin aku cantik tak...huahua...

Ringkas dan menarik. Bahasanya sempoi dan entrinya pelbagai. Mengandungi kisah kehidupan pemiliknya, klip video, dan beberapa informasi. Setiap entrinya mudah difahami dan membuat kita tertarik untuk membacanya.

Ini adalah sekadar pandangan aku. Tiada kaitan bagi yang hidup atau telah meninggal dunia. Kepada yang masih tidak tahu mengenai segmen ini, segmen ini adalah segmen review blog followerku yang kupilih secara rawak. Sebagai penghargaan buat mereka yang sudi menjengah ke blogku yang entah apa-apa ini. Sekadar suka- suka dan mengisi masa terluangku. So, kepada sesiapa yang mahu direview juga, bolehlah follow dan komenlah di blogku ye....nantikan episod seterusnya.

p/s: Mari ramai-ramai terjah blog mereka. Berbaloi2....lallalala~~

13 comments:

Fadah said...

yea...yea.....
blog Fadah telah di review disini..
thanks yer cik predictor..

PReDicToR said...

ok...u r welcome....

ejoy said...

bola nak terjah pce nyer blog nie ..wakakak..

PReDicToR said...

tunggula episod2 akan datang ok...akan kuterjah semua blog

Fantastic Ajane said...

wah bestny direview.. sa mau juga ba tp mcm mana mo join ni?

PReDicToR said...

klo nak join folo je...nt sy pilih scara rawak...kesemua blog akan ku review...tunggu giliran pd episod2 akan dtg.

uLan said...

menanti terjahan predictor pula.. hehe serious i love this segmen.. for me kritikan membantu menajamkan skill...

PReDicToR said...

yup...nantikan episod2 akan dtg

risa said...

jangan lupe review my blog ye..hehehe

PReDicToR said...

ok...nantikan episod2 akan datang

ARJUNA.Inc said...

uuuuuuuu!!!!!!!!..THANK YOU SO MUCH!!...hehe..t sy wat segmen blog anda pula ok.. =)..thank u so much for ur support.. =)

cik ikan said...

bile nak review belog paten ni ? haha . terjah terjah lah yea ;)

PReDicToR said...

arjuna: bleh2...nt bgtau ye...

cik ikan: nantikan episod2 akan dtg ye