Wednesday, April 6, 2011

Segmen Terjah Mereka Episod 1

Sebagai menghargai followers yang sudi menghampiri blogku yang carca marba ini...kusediakan sedikit buah tangan untuk mereka. Layan...
Menerusi segmen ini aku akan menceritakan serba sedikit mengenai blog 3 orang followerku yang kupilih secara rawak..(mentang - mentang bakal cikgu math..amin). Apa itu rawak? Kupilih secara rambang tanpa sebarang kepentingan atau kelebihan (macam YB bercakap). So segmen ini akan bermula pada hari ini dan insyaAllah  akan berterusan selagi aku bergelar blogger...selagi aku ada banyak masa terluang....selagi aku tak ada idea untuk menulis...pada bila- bila masa. 

Blog pertama pilihanku: SAiNGSAiNG
Ringkas, menarik dan padat. Dimiliki oleh pencinta games bernama Ezzat. Tidak hairanlah jika terdapat entri review mengenai games di blog ini. Entrinya juga sentiasa up to date.

Blog kedua pilihanku: ANIS ANIESA AND FANTASY
Jujur dan kemas. Blog ini mengenai kisah hidup Anis. Kisah perjalanan hidup yang kadang- kadang terselit unsur motivasi yang boleh membuatkan kita berfikir sejenak. Blogger yang agak aktif.

Blog ketiga pilihanku: Elfira Rahim
Menarik dan berwarna-warni. Elfira ni peminat Britney Spears barangkali. Lagi, terdapat info menarik terutamanya kepada para wanita. Bila baca entri dia baru kutahu mengenai sesuatu...apa itu? rahsia. Kepada anda yang bergelar wanita..mari kemari.

Kepada anda semua mari terjah blog mereka ya!!
Episod 2 akan menyusul bila aku ada masa terluang nanti...siapa mereka nantikan..

p/s: 1st paper exam pada 11 April....ahh bila mahu insaf...malasnya mahu study. Mood datanglah...aku mahu study...

12 comments:

cik pulau said...

blog cik pulau tak nak terjah ke??? lalala~

PReDicToR said...

insyaAllah...giliran cik pulau akan dtg....episod seterusnya

anis aniesa said...

wah!!terima kasih,,,terharu rasa macam nak nangis smbil guling2,,,hehehe..bertuahnya anis hari ni...=D

PReDicToR said...

hahhahaha...nangisla...

Cik Nin said...

cik nin pun nak jugak.. keh3...

PReDicToR said...

next time ye...

HAZWAN17 said...

jom kita terjah....

PReDicToR said...

jom2..

aiman rashidd said...

heyyyy thanks for the wish :)

HAAAA kamu pun , enjoy your days ok :)

thanks terjah jugak kan :) HAHAHA

PReDicToR said...

u r welcome..

Ezzat said...

Thanks PReDicToR sebab terjah blog saya yg xseberapa tu... heeee... :DD
http://saingsaing.blogspot.com/

PReDicToR said...

u r welcome..