Wednesday, April 13, 2011

Segmen Terjah Mereka Episod 5

Tak kenal maka tak cinta, tak terjah mana kita tahu hebatnya. Untuk episod kali ini, 3 blog  followers pilihanku untuk direview adalah:

Kemas dan tersusun. Sejuk mata bila pergi blog ini. Entrinya ringkas dan padat. Banyak persoalan yang ditimbulkan dalam penulisannya. Banyak GiveAway dan Contest yang Cik iLa sertai. Moga berjaya!!

Bagi peminat Anime Jepun, English movie, dan Hindustan, ini adalah blog yang tepat untuk anda. Selain memaparkan sinopsis cerita, blog ini juga menyediakan link download. Dan paling penting blog ini ada tutorial untuk Join File. So movie yang ada banyak part tadi bolehlah digabungkan.

Menarik dan berinformasi. Dimiliki oleh pasangan guru, mak uda dan pak uda. Entrinya pelbagai dan  banyak imbas kembali pengalaman kehidupan mereka waktu dulu. Memaparkan info terkini, lirik lagu, siri lawatan sekolah, video muzik dan banyak lagi. Rasanya mak uda ini peminat Maher Zain dan SinarFm. I follow!!

Ini sahaja yang mampu kutulis setakat ini. Hanya sekadar pandangan aku. Kepada yang masih kurang jelas mengenai segmen ini sila ke Episod 1, Episod 2, Episod 3, Episod 4.
Sekian, wassalam.

12 comments:

iLa suHaiLa said...

Thanxx sudi review blog huduh nie..hehe..

PReDicToR said...

eh cantikla ape....

u r welcome

Putera Helmei said...

terima kasih coz sudi review blog Sempoi Gitoo
hope anda semua dpt support kami utk beri anda smua kmudahan download movie.
Datang lawat di sini juga yer:
Putera Helmei
Movie TV Series

PReDicToR said...

ye,,,,suka movie jpun sbnarnya tp xde link lak....anime adela

Khairil Adlan said...

movie jepun ape yg nk 2?..nnti sy cr link die

PReDicToR said...

kalau boleh nak movie2 lakonan Nakama Yukie macam Watashi wa Kai ni Naritai, Gokusen the Movie,Gekijoban TRICK - Reinoryokusha Battle Royale.

dan drama lakonan miura haruma macam cerita bloody monday yg season 2 n samurai high school.

hahahhahha...bykla pulak...tp yg pling pntg gokusen tu...kat youtube n mysoju ade tp byk sgtla part kat ctu...jenuh.

Putera Helmei said...

banyaknya. hehehe.. xpe nnt en khairil adlan tgkkn.. dia ni bab2 cita jepun n korea number 1.. hehehe

PReDicToR said...

hahaha jgn marah erk..

Putera Helmei said...

xpe xmrh.. sharing is caring.. hehehe.. kami dr Sempoi Gitoo x gain profit pun, tapi lakukan amal utk sapa yg nk download cita.. hehe.. wlupun download movie adlh slh sbnrnya.. oopsss

PReDicToR said...

hahaaha lain cara bramal ye??

Rusiah_Hazri said...

tq coz add blog Mak Uda_Pak Uda yang tak seberapa ni...mmg sibuk tahun ni, br sempat membuka...Mak Uda_Pak Uda follow jugak sini...terima kasih sekali lagi...

PReDicToR said...

sama-sama,,,dtgla slalu k sni ye