Tuesday, April 12, 2011

"SEGMEN ANDAI AKU SUPERHERO"

Macam kelakar sahaja segmen ini...keanak-anakan pun ada. but i like.
Segmen Andai Aku Superhero oleh Akri Zary:
Syarat2:
1. Tajuk Entri: ''SEGMEN ANDAI AKU SUPERHERO'' [done]

2. Letak gambar kat atas ni dalam entry blog..pastu link kan kat entry ni...[done]

3. Buat entry pasal kuasa apa yang korang impikan dengan sebab2 dia sekali...panjang dia xde limit...[done]
Andai aku superhero aku mahu kostum feminin sebegini:
Berhati baik seperti spiderman:
  
Mempunyai gadget seperti doraemon:
Mempunyai sahabat seperti Kiteretsu:
Mahu bijak seperti Detektif Edogawa Conan:
Menyelamatkan dunia bersama Atoi:
Kerana aku adalah peminat zizan. Fan kipas susah mati ni. Untuk semua gambar, credit to google.
4.  Last sekali submit kan URL entry korang tu kat komen entry ni...[done]

5. Sapa tak paham syarat kat atas tu...jangan segan2 nak tanya eh...
 
Terbuka kepada semua orang...terutama yang ada blog...xde blog pun boleh gak..tarikh tutup 3 hari dari sekarang...

2 comments:

akri zary said...

thanx join..simple dan padat...hehe

PReDicToR said...

u r welcome