Friday, September 24, 2010

Operasi Ubat GEGAT

Tamat class arini aku terus g membeli ubat gegat. Operasi membusukkan bilik perlu dilaksanakan. Eh bukan, operasi menghalau anak- anak lipan. Ahh macam keanak- anakkan je bunyinya. Ahh peduli ape. Kehadiran anak- anak lipan nei perlu ku hindari. Jangan biarkan hidupmu diselubungi ketakutan. Kejadian 4 ekor lipan yang telah berjaya kubunuh 2 ekor daripadanya x kan berulang lagi.

Harap- harap misiku berjaya. Ya Allah lindungilah aku daripada sebarang bahaya.

p/s: arini aku perlu study untuk exam isnin dan rabu nei. Kawan- kawanku dah habis study. Aku pula x start lagi. Rasa takutku pada haiwan gerabak keretapi itu makin menjadi- jadi. Harap- harap dia x datang lagi. Bilik aku nei bukan open room untuk spesis- spesis x berkenaan. Titik!!

7 comments:

hasrul hassan said...

selamat ber exam ...

PReDicToR said...

ok thanks

ros said...

kros pon alergik ngan lipan2 ni....lipas tahan gi...tapi if lipan....menakutkan...ngan badan ia yg panjang dan taring ia tu memang bole bawa dlm mimpi (^-^)

PReDicToR said...

btol....seram

sweetie2010.blogspot said...

Salam Kenal dik,

Bagus tu, jangan biarkan lipas-lipas tu lepas bebas kar bilik kita..hei..ngeri, terbang-terbang dan menyelinap kat katil semasa tidur..hehehe

PReDicToR said...

wsalam...

bukan lipas. tp lipan....huhu

sweetie2010.blogspot said...

Salam dik, lipan ker...bahaya tu..hati2 ya.